liefde

Liefde is krachtig

Daar lag ik dan uit het raam te staren. Meer kon ik niet doen. Mijn hoofd barste bijna uit elkaar en mijn lichaam protesteerde waar het maar kon.

Als je zelf niet stopt, dan stopt het lichaam wel voor je.

Corona hit me!

Dankbaar

Ik ben dankbaar dat we in een land leven dat ik een keuze had om preventief met deze ziekte om te gaan. Ik heb mijn inentingen en booster gehaald en daardoor zette de ziekte niet door maar herstelde ik verbazend snel.

Liefde heeft me daarbij geholpen.

Liefde voor mijn vader

Doordat ik met mijn vader ging lunchen heb ik een zelftest gedaan. Ik voelde me niet helemaal fit en ik wilde zeker weten dat ik niemand, en vooral mijn vader niet zou aansteken.

Een heel dun streepje werd zichtbaar. Na een tweede test waar ik ook dat vreselijke wattenstaafje mijn keel induwde om die er kokhalzend weer uit te halen gaf de test geen twijfel meer. De GGD bevestigde wat ik eigenlijk al wist.

Liefde voor mezelf

Helaas geen lunch voor mij, dan maar weer aan het werk. Gedurende de dag voelde ik me toch niet echt fit en ik besloot uit liefde voor mezelf mijn taken neer te leggen zodat ik morgen deze weer fris en fruitig kon afmaken.

Liefde voor mijn zoon

Na al die weken sluiting zat mijn zoon er niet op te wachten om in quarantaine te gaan dus ik had hem gebeld, blijf hier maar weg. Maar op dag twee lag ik dan naar buiten te staren. Te vermoeid om voor mezelf een kopje thee te zetten, barstende hoofdpijn waardoor elke actie te veel was. Op dit moment viel het me zwaar om alleen te zijn. Hoe zielig kan je je voelen?

Liefde van mijn lief

De liefde van mijn lief is zo fijn. Zeker als die liefde nog zo sterk wordt doorgegeven als je facetimed met een neus van een red-nose-rendier en scheel kijkende ogen die tranen. Laten we over de rest van mijn uiterlijk maar niet uitweiden, maar aantrekkelijk was het niet. Toch wist mijn lief mij het gevoel te geven dat ik de mooiste op aarde ben. Hoe bijzonder is dat?
Geen Valentijnsdiner voor mij, maar ik ben zo dankbaar dat hij in mijn leven is.

Liefde van mijn vriend(inn)en

Ze springen meteen in de zorgstand. Kan ik je boodschappen brengen? Heb je iets nodig? Gewoon bellen hè! En voor ik het wist stond er een tas met boodschappen in mijn gang met een gezellig plantje en wat lekkers erbij. Elke dag een Appje of telefoontje met ‘Hoe gaat het nu?’ Daar knapt een mens toch van op?

Liefde van mijn klanten

Begrip van mijn klanten dat het even niet gaat en ik mijn werk niet kan doen. De beste wensen kwamen uit alle hoeken. Zelfs een berichtje in het weekend met een oprechte vraag hoe het nu met mij gaat. Wauw!

Liefde van mijn familie

‘Natuurlijk’ van mijn vader maar ook van de moeder van mijn lief en zijn kinderen die mij een lief Appje sturen. Mijn zoon die ondanks zijn drukke zijn en agenda en allerlei dingen aan zijn hoofd met drie tassen om zijn nek even de supermarkt inloopt om soep voor me te kopen.

Gewoon liefde!

Gewoon liefde is zo krachtig. En ik ervaar het helemaal niet als gewoon. Ik voel me bijzonder en dankbaar dat ik liefde mag ontvangen. Liefde is een hoge frequentie en ik ben ervan overtuigd dat ik dankzij deze hoge frequentie snel ben hersteld. Ik voel me nog niet 100% fit, maar het gaat heel snel heel veel beter.

En dan nu de grote uitdaging!

Wanneer ik de liefde niet meer in zoveel overvloed ontvang omdat het weer beter met mij gaat, is het mijn taak om overvloedige liefde te geven aan mezelf! Ik mag mezelf liefhebben en de tijd nemen om te luisteren naar mijn lichaam. Als ik niet stop wanneer het nodig is, dan stopt mijn lichaam wel voor mij.

Liefde voor jezelf is belangrijk!
Liefde voor jezelf is fijn!
Liefde voor jezelf brengt je in een prettige staat van zijn.
Liefde geeft succes.

Dankjewel lieve liefdevolle mensen dat jullie mij weer laat zien hoe krachtig liefde is!

Dat maakt het voor mij heel gemakkelijk om content te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *