LandJeTekst

De Content Trainer

Content Laten Schrijven

Content Schrijven

Content Schrijven is cruciaal voor je Zichtbaarheid

Ik werkte in loondienst als communicatieadviseur en ik viel om door een burn-out. Een heftige tijd brak aan en toen ik weer energie had om iets te gaan doen. Besloot ik het op mijn manier te gaan doen.

Ik zag mogelijkheden in online communicatie en ik besloot ondernemers te gaan helpen met hun webteksten.

Input om te kunnen schrijven

Om goede webteksten te kunnen schrijven heb ik meer input nodig dan: Ik verkoop product x voor klant y. Om dat helder te krijgen help ik ondernemers om hun boodschap te vertalen naar overtuigende content. Ik begon in 2012 met mijn bedrijf LandJeTekst. Al snel ben ik brainstormsessies gaan aanbieden om de teksten beter te kunnen laten aansluiten op de doelen.

Zelf ben ik altijd blijven leren om goed te worden in wat ik doe. Die kennis wilde ik overbrengen en ik begon met het geven van trainingen aan bedrijven.

De meeste ondernemers lopen vast met het schrijven van content omdat ze niet weten wát ze moeten schrijven of hoe ze het beste kunnen schrijven.

Ik heb verschillende trainingen waarmee dit probleem is opgelost.

Nog een veel voorkomend probleem is als jij denkt, wie zit er nu op mij of deze informatie te wachten?

 

Persoonlijke blokkades om zichtbaar te worden zie ik veel. Als je een beetje kennis hebt van je brein, dan snap je waar het vandaan komt.

Wist jij dat meer ondernemers angst hebben voor succes dan om te blijven waar ze nu zijn?

Schrijven van content hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Zoals met alles, als je eenmaal weet hoe het werkt, is het een fluitje van een cent.

Laat mij je helpen! Wil je het niet leren dan help ik je via mijn bedrijf LandJeTekst om het schrijven van content uit handen te nemen. Ik vertaal jouw verhaal naar overtuigende content.

  • Webteksten
  • Blogartikelen
  • Nieuwsbrieven
  • Toespraken

Neem contact met mij op als je voor jouw team een training wilt aanbieden. Of wilt kijken of we een match hebben om samen te werken.

Lees ook meer over het programma Content Schrijven >

Wat zeggen anderen

Een Contente mens

Een verrijkende en zeer professionele samenwerking heb ik mogen ervaren. Jolanda is een inhoudelijke topper die de juiste vragen stelt om tot de kern te komen. Haar coachende houding hebben bij mij voor veel openheid gezorgd, iets wat juist nodig was om tot de juiste presentatie teksten te komen. Haar punctualiteit en tijdigheid dragen bij aan kwalitatieve hoge eindproducten. Producten waarop je trots mag zijn. De presentatie tekst die Jolanda onlangs voor mij schreef is tijdens en na mijn presentatie met daverend applaus ontvangen door 1300 luisteraars. Wil jij je content hebben en content zijn dan beveel ik Jolande graag aan voor teksten, coaching en presentatie.

Webteksten & SEO

 

Webteksten, SEO, Blogs, Nieuwsbrieven, Social Media, Comunicatiestrategie, Communicatieplan, Contentplanner, Google Analytics en al dat andere wat je moet weten om online zichtbaar te zijn. Wat doe je nu eigenlijk al die uren online? En hoe weet je of het effect heeft? Zijn er andere en snellere manieren om te werken aan je Expertstatus?

Neem contact met mij op voor meer informatie of kijk op www.landjetekst.nl