Door na een burn-out

De Content Trainer

Door na een burn-out

burnoutpreventie
Content Zijn

Door na een burn-out: Hoe dan?

Een van de grote uitdagingen van ondernemers is burnoutpreventie. Het voorkomen van een burn-out voor jezelf maar ook voor je personeel.

Je hebt daardoor te maken met medewerkers die voorbij hun eigen grenzen gaan en uitvallen. Soms een korte periode maar bij een heftige burn-out loot het verzuim op tot maanden soms jaren.
 
Het re-integreren van deze medewerkers vraagt om aandacht. Maar het werk gaat ook gewoon door.
Schakel onafhankelijke begeleiding in voor dit proces.

Content in de breedste zin van het woord

In Noord Brabant in het plaatsje Eersel staat het boegbeeld voor de Contente mens.
Dat beeldje inspireerde mij om content breder te zien dan alleen schrijven.
 
Na het schrijven van mijn boek kwam ik in onrustig vaarwater. Wat wil ik nu eigenlijk? Ik ben opleidingen gaan volgen om daarachter te komen en ik heb een coach ingehuurd.
 
Maar nog steeds had ik mijn pad niet helder. Als webtekstschrijver wist ik goed dat ik een keuze moest maken. Ik had heel goed door dat mijn boodschap niet helder was en dat bijna niemand meer wist waarvoor ze bij mij konden aankloppen.
 
Maar ik wilde geen keuze maken. Ik vind het interessant om te weten hoe ons brein werkt en hoe we daar zelf invloed op kunnen uitoefenen.

 

Zowel voor persoonlijk als zakelijk succes. Ik vind het heerlijk om te schrijven en ondernemers te helpen hun verhaal helder te formuleren.
 
Maar ik vind het ook belangrijk om mij in te zetten om een (tweede) burn-out te voorkomen. De cijfers liegen er niet om. Het is een groot probleem voor zowel de professional die uitvalt als voor de ondernemer die voor hoge kosten komt te staan, personeel moet begeleiden en handjes te kort heeft op de werkvloer.
 
Veel van deze problemen zijn te voorkomen als je wat extra aandacht geeft aan Content Zijn.
 
#resetten is af en toe belangrijk. Even een stap op de plaats om vanuit daar weer vol gas vooruit te kunnen.
 
Aandacht is het sleutelwoord. Aandacht voor elkaar maar ook zeker aandacht voor jezelf, je eigen keuzes en je eigen verantwoordelijkheid nemen in situaties.
 
Bekijk op de website jolandadamsma.nl hoe ik je daarmee kan helpen.
Wat zeggen anderen

Een Contente mens

Goede Masterclass Jolanda. Met leuke oefening en een goede opbouw. Leuk ook de koppeling van kernwaarden aan je gedachten etc.

Masterclass

 
Wil je kennismaken met mij en mijn werkwijze voordat je een complete training boekt?
De masterclass is een interessante eerste kennismaking.
 
Neem contact met mij op of kijk op jolandadamsma.nl