Content Academie

De Content Trainer

Content Zijn & Content Schrijven

Content Trainer
Content Zijn & Content Schrijven

Schrijven is essentieel voor je zichtbaarheid maar ook voor je tevredenheid

Het is ongelooflijk interessant om te weten hoe je brein werkt. Wist jij dat jij de enige bent die invloed kunt uitoefenen op je tevredenheid? Maar ook op je gevoel van welzijn en je welvaart?

Waanzinnig toch?

Atlijd hebben we gedacht dat we het resultaat zijn van onze omgeving en van wat we meemaken. Maar jouw leven is het product van je kennis en de vaardigheden om die kennis toe te passen.

Ik vond dat mind blowing toen ik dat ontdekte. In de Content Academie maak ik online trainingen om die kennis door te geven.

Content Academie

Ik werk in een community voor klanten die ik persoonlijk begeleid. Deze community heb ik nu opengezet en daar kan jij lid van worden.
Er staat zoveel kennis in deze community dat ik merkte dat de deelnemers de weg kwijt raakte.
Dat heb ik opgelost door een persoonlijke route te maken voor de ondernemers die ik 1 op 1 begeleid. Maar dit zette me wel aan het denken.
 
Ik heb zelf ook heel wat opleidingen, trainingen, masterclasses en online trainingen gekocht en gevolgd. Mijn grootste teleurstelling is meestal dat het veel tijd (en geld) kost en dat ik vaak de helft al weet.
 
Daarom is mijn ambitie om in de Content Academie snackcontent te maken. Per onderwerp een korte cursus zodat jij direct de kennis krijgt waar je nu op zit te wachten.
 
De eerste training staat er al in en ik heb nog veel interessante ideeën die volgen op kort termijn.
De Content Academie Online wordt een platform waar je heel snel je kennis kunt ophalen.
 
 

Zeker interessant als je al jaartrajecten over marketing en content hebt gevolgd. Of als je je kennis wilt bijspijkeren. Herhaling van kennis is heel waardevol. Soms heb je wel 10x dezelfde boodschap te horen voordat je een inzicht krijgt.
 
1 inzicht kan je wereld totaal veranderen!
 
De Content Academie Online is meer dan leren hoe je je marketing opzet.
Jij bent jouw bedrijf. Als jij niet lekker in je vel zit of je gelooft zelf niet wat je deelt, dan gaat het ook niet voor je werken.
 
Leer jezelf beter kennen! Dat is de sleutel naar succes. Wat succes ook voor jou betekent.
 
Ik hoop dat ook jonge professionals, die vaak minder geduld hebben en snel to-the-point willen komen, op deze manier werken aan hun zelfontwikkeling.
 
Ik had deze kennis in ieder geval graag willen hebben op jonge leeftijd. Maar gelukkig weet ik het nu, en deel ik het heel graag met jou!
 
 
Content trainer

Een Contente mens

Ik begrijp nu hoe ik de adviezen die ik kreeg tijdens mijn burn-out moet koppelen aan de drie breinen die we hebben. Ineens klinkt alles zo logisch! Als ik dit wist had dit me veel frustratie, tijd én geld bespaart!

Breinkennis

Ik kwam in aanraking met neuromarketing toen ik mij ging verdiepen in het schrijven van effectieve webteksten. Neuromarketing gaat volledig over het beïnvloeden van je brein. Toen ik die kennis ging toepassen verbaasde ik mij over het resultaat. Ik besefte mij toen, als dit werkt voor je marketing, dan werkt het vast ook voor je welzijn.
 
Nadat ik uit een burn-out ben geklommen heb ik mij altijd afgevraagd waarom ik was omgevallen terwijl er zoveel anderen bleven staan die dezelfde uitdagingen van het leven te verwerken kregen.
Eerlijk gezegd vond ik dat nogal frustrerend. Ik was toch de positieve vrouw die altijd maar weer een reden vond om door te gaan. Die vrouw met een groot doorzettingsvermogen die haar schouders eronder te zet en niet wil klagen maar dragen.
 
Juist!
 
En dat bleek nou nét het probleem!
 
Herken jij dit? Wacht niet totdat je omvalt maar volg dan nu de breinklas en kom kijk regelmatig op www.contentacademie.online of er nieuwe trainingen zijn bijgekomen waar jij nieuwsgierig naar bent.